Zomba.kgmHoge energieolie ondergedompelde regulatorOntwikkelingsgeschiedenis

  • vrijgavetijd:2022-10-06 09:01:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:330
  • Korte omschrijving:

    Zomba.kgm, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijnDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan %

Artikel inhoud
de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Zomba.kgmTransformer is

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Zomba.kgmElektrische transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Khairpurworld.kgmIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.


Zomba.kgmHoge energieolie ondergedompelde regulatorOntwikkelingsgeschiedenis



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Afdeling verkoopMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

fabrikant van droge transformatoren


Zomba.kgmHoge energieolie ondergedompelde regulatorOntwikkelingsgeschiedenis



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Zomba.kgmWat is de prijs van 1000 KVA-transformator, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,Zomba.kgmModel van de besturingstransformator, het is zeer klein.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Zomba.kgmLook van olie van de radiator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Zomba.kgmOverige productinformatie
  • Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

    Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

  • Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

    Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

  • Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

    Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

  • Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

    Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

  • Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

    Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

  • Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!